Hallo!

Ik ben Nina Mouton.En zelfzorg, dat is één van mijn stokpaardjes. Ik ben zelf mama van twee lagereschoolkinderen en getrouwd met fotograaf Sven. Ik studeerde klinische psychologie en heb jarenlang een praktijk gehad als psychotherapeut. Ik ben auteur van de bestseller 'Mild Ouderschap' en help mensen niet alleen vanuit mijn boek en werkboek vooruit, maar ook het geven van webinars en online trajecten. Ja, daar zit die pandemie inderdaad voor iets tussen :)

In mijn praktijk als psychotherapeut zag ik heel wat mensen worstelen met mildheid voor zichzelf. Ze vielen in een burn-out, hadden last van angst- of depressieklachten, weinig zelfvertrouwen, hadden een kort lontje, konden niet meer verbinden met zichzelf of de mensen rondom hen.

Zo werd zelfzorg een belangrijk thema in mild ouderschap. Want uiteraard herkende ik het: je leeggeven voor iedereen, niet meer kunnen voelen wat je zelf nodig hebt en geen hulp kunnen aanvaarden.

In deze minicursus neem ik jullie mee naar de basis van zelfzorg en hoe je écht kan zorgen voor jezelf. Geen gezwets over me-time, het gaat om kwalitatief zorgen op elk moment van de dag, zonder diep te moeten graven. Het traject is er niet enkel voor ouders, maar voor iedereen die behoefte heeft aan zelfzorg dat verder gaat dan dat ene bad per week.


Zelfzorg is het begin

van zorgen voor anderen.


Nina Mouton

Nina, hoe doe ik aan zelfzorg als ik geen tijd heb?


Velen onder jullie spraken me aan op Instagram. 'Nina, ik sta in de zorg en...', 'Nina, ik ben alleenstaande ouder en...', 'Nina, ik heb geen tijd want...'. Tijd is uiteraard een eerste vereiste om over zelfzorg te leren, je zal tijd moeten maken, als begrijp ik dat een zevenwekentraject er nu niet bij kan. Dus speciaal voor jullie: de minicursus. De basis van zelfzorg met heel wat praktische handvaten én een stappenplan getekend door illustratrice Eva Mouton.


Neem eruit wat voor jou momenteel van toepassing is en ga met kleine zaken aan de slag.

Wat kan je verwachten?


 • Korte video's over zelfzorg, te bekijken wanneer je maar wil. Je krijgt ze allemaal meteen in je inbox na betaling. (Geef ons een werkdag om je te registreren).
 • Praktische handvaten en tips.
 • Printbaar stappenplan, drie invulpagina's en drie spiekbrieven getekend door Eva Mouton.
 • SOS Nina: concrete vragen en concrete antwoorden.
 • BONUS: SOS Pandemie: extra info over zelfzorg in deze pandemie.
 • Een lijst met Nina's eigen zelfzorgtips.
 • Levenslang toegang, zolang het leerplatform blijft bestaan.Zelfzorg?


Dat is niet 'me-time'. Dat is niet dat ene bad op zaterdagavond waar je dan de hele week op moet teren. Dat is niet vijf minuten alleen op toilet zitten. Dat is niet alleen boodschappen doen. Zelfzorg gaat om elke minuut van de dag voelen wat je nodig hebt en hiermee aan de slag kunnen. Zodat je niet valt in die mentale uitputting die je zo gewoon bent, maar waar je uit wilt.


In deze minicursus leer ik jullie echt voor jullie zelf zorgen, door de basis van psychologische zelfzorg uit te leggen en daar een stappenplan aan te koppelen. Dit stappenplan kan je downloaden en uitprinten zodat je het altijd op zak hebt.

Alles op een rijtje...


 • In hoge kwaliteit opgenomen video's over Nina's kijk op zelfzorg.
 • Sos Nina.
 • SOS Pandemie bonusvideo's.
 • Nina's eigen zelfzorgtips opgelijst.
 • Printables getekend door Eva Mouton.
 • Na betaling heb je meteen toegang tot de volledige cursus. (Geef ons een werkdag om je te linken aan de cursus).
 • Je kijkt op je eigen tempo: je hebt levenslang toegang, zolang het platform blijft bestaan.
 • Je betaalt €70. Vanaf zaterdag 23/1/2021 betaal je 90
 • Ben je al ingeschreven in het zevenwekentraject? Dan krijg je de minicursus er gratis bovenop!


FAQ

Kan ik vragen stellen aan Nina?

Je doorloopt dit traject op je eigen tempo. het is dus niet mogelijk om vragen te stellen aan Nina, er zijn geen lives of een Facebookgroep verbonden aan deze minicursus.

We beantwoorden geen persoonlijke vragen via mail, op Instagram of via privé-berichten. Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding? Check de doorverwijslijst op Nina's site.

Kan ik een factuur krijgen?

Ja, na betaling zit je factuur meteen in je inbox.

Wat kost het traject?

90€ incl. BTW.

Welk platform gebruik je?

Teachable.

Je kan alles terugvinden op ninamouton.teachable.com

Daar kan je je aanmelden.

Hoe word ik aangemeld?

We gebruiken het e-mailadres dat je ingeeft bij je betaling. Eens dat in de cursus staat, kan je aanmelden. Geef ons daarvoor 24u of een werkdag tijd, aub.
Geen tijd voor zelfzorg?

Geen probleem!


Ik neem je mee naar de basis van kwalitatieve zelfzorg in deze minicursus.